Jump to content

Η πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες του forum είναι ελεύθερη πλέον, και χωρίς περιορισμούς.

 

Alex

Νέα διαρροή για το Huawei P30 Pro αποκαλύπτει σημαντική λεπτομέρεια

Recommended Posts

Alex
Ένα νέο σετ εικόνων του επερχόμενου Huawei P30 Pro αποκαλύπτει μια σειρά από λεπτομέρειες του εξοπλισμού της επερχόμενης ναυαρχίδας της κινεζικής εταιρείας. 
Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική διαρροή renders καθώς προ δύο εβδομάδων περίπου είχε προηγηθεί μία αντίστοιχη κίνηση από την γερμανική ιστοσελίδα WinFuture. Τότε, είχε αποκαλυφθεί η διάταξη των καμερών στα P30 και P30 Pro, το μεγάλο μέγεθος των οθονών καθώς επίσης και το εύρος των χρωματικών επιλογών. Τώρα, με τη νέα διαρροή οι γνώσεις μας εμπλουτίζονται γύρω από ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την ύπαρξη μίας ακόμα χρωματικής επιλογής. 
Καταρχήν, κατά τα φαινόμενα, το Huawei P30 θα διαθέτει υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά κάτι που δεν θα ισχύει για το P30 Pro. Πιο συγκεκριμένα, στην βάση της συσκευής φαίνεται ότι θα βρίσκεται υποδοχή USB Type-C η οποία θα πλαισιώνεται από το βασικό ηχείο στη μία μεριά και από το μικρόφωνο από την άλλη. Θα ακολουθηθούν δηλαδή τα χνάρια του Mate 20 Pro και θα απαλειφθεί η υποδοχή για ακουστικά των 3,5 χιλιοστών. Επιπρόσθετα, θα υπάρχει ευδιάκριτη γραμμική κεραία και ένα έξτρα μικρόφωνο.  
nea-diarroi-gia-to-huawei-p30-pro-apokaluptei-simantiki-leptomereia.jpg
Πάντως μία προσθήκη που δεν… φαίνεται είναι η πιθανότητα η Huawei να έχει εκμεταλλευθεί τον χώρο που δεν θα καταλαμβάνει η υποδοχή των ακουστικών για να βάλει σε ένα κοινό tray την κάρτα SIM μαζί με τη νέα κάρτα μνήμης nanoSD, που εισήγαγε πάλι το Mate 20 Pro. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι στην περίπτωση του Mate 20 Pro η υποδοχή USB Type-C είχε διπλό ρόλο καθώς εκεί βρισκόταν ενσωματωμένο και το βασικό ηχείο του τηλεφώνου, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του P30 Pro. 
Νέο στοιχείο είναι και η πρόσθετη χρωματική επιλογή. Ενώ με την προηγούμενη διαρροή μάθαμε ότι θα υπάρχουν οι εκδόσεις Black, Aurora και Ice White τώρα αποκαλύπτεται ότι υπάρχει και η επιλογή Sunrise, δηλαδή μία χρωματική έκδοση έντονου πορτοκαλί. Προφανώς η διαθεσιμότητα των εν λόγω χρωματικών επιλογών θα ποικίλει ανάλογα με την χώρα διάθεσης ή ανάλογα με τους παρόχους ή τους μεταπωλητές των συσκευών. Επίσης δεν αποκλείεται η χρωματικές εκδόσεις να σχετιστούν και με συγκεκριμένες εκδόσεις ανάλογα με το εύρος του χώρου αποθήκευσης. 
nea-diarroi-gia-to-huawei-p30-pro-apokaluptei-simantiki-leptomereia.jpg
Προγενέστερες φήμες και διαρροές θέλουν το βασικό μοντέλο Huawei P30 Pro να εξοπλίζεται με μνήμη RAM μεγέθους 8GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Προφανώς αυτή η χωρητικότητα θα μπορεί να διευρυνθεί μέσω της nanoSD την πιθανή παρουσία της οποίας περιγράψαμε πιο πάνω. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256GB ή στα 512GB. Από την άλλη το Huawei P30 αναμένεται να διατίθεται σε μία μόνο έκδοση με μνήμη RAM στα 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν τον κορυφαίο επεξεργαστή της εταιρείας τον Kirin 980 ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 9. 
Σε επίπεδο κάμερας το Huawei P30 Pro θα διαθέτει σύστημα τεσσάρων φακών, με έναν κύριο φακό πολλών Megapixel, έναν δεύτερο φακό που θα δίνει δυνατότητες ευρυγώνιας λήψης ενώ ο τρίτος φακός φημολογείται ότι θα ενσωματώνει ένα νέο σύστημα «περισκοπικής εστίασης» που θα δίνει ευχέρεια εστίασης έως και 10x χωρίς απώλειες σε επίπεδο ποιότητας. Ο τέταρτος αισθητήρας θα έχει την ονομασία Time-of-Flight (ToF) και θα δίνει βελτιωμένες ικανότητες λήψης με εφέ τύπου bokeh ενώ θα ενσωματώνει και σύστημα λέιζερ αυτόματης εστίασης. Λογικά, το μοντέλο P30 δεν θα διαθέτει τον αισθητήρα ToF και μάλλον ο περισκοπικός φακός θα αντικατασταθεί από έναν κοινό τηλεσκοπικό φακό με ικανότητα εστίασης 5x. 
Οι συσκευές θα ανακοινωθούν στο Παρίσι, στις 26 Μαρτίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν άμεσα και την εμπορική διαθεσιμότητα να τοποθετείται για τις 5 Απριλίου. 

Πηγή

Share this post


Link to post
Share on other sites
Απαγορεύεται το spamming, επιθέσεις, και τα ειρωνικά σχόλια.! Γράφουμε πάντα στα Ελληνικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να το δείτε

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Η εγγραφές μας είναι εύκολες.!

Εγγραφή τώρα

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό σε αυτό το Forum; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

 • Μηνύματα

  thnx
  Λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης πολλαπλών OS SSD και HDD Hard Disk Sentinel Pro 5.40 Build 10482 Το Hard Disk Sentinel (HDSentinel) είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης πολλαπλών OS SSD και HDD.
  Στόχος του είναι να βρει, με την δοκιμή, την διάγνωση και την επιδιόρθωση προβλημάτων του σκληρού δίσκου,
  και με εμφάνιση του SSD για την υγεία του σκληρού δίσκου, για την υποβάθμιση των επιδόσεων και τις αποτυχίες.
  Το Hard Disk Sentinel δίνει πλήρη γραμματική περιγραφή, συμβουλές και με εμφάνιση στην οθόνη αναφέρει με τις πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με
  το αν οι σκληροί δίσκοι και η κατάσταση solid state στο εσωτερικό του υπολογιστή και στα εξωτερικά περιβλήματα (σε σκληρούς δίσκους USB και e-SATA σκληρούς δίσκους).
  Πολλές διαφορετικές ειδοποιήσεις και επιλογές με εμφάνιση στην οθόνη είναι διαθέσιμες για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας.
  Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά εργαλεία για την επαλήθευση σε εσωτερικούς σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς δίσκους, SSDs, και σε υβριδικό δίσκο (SSHD),
  Οι δίσκοι σε συστοιχίες RAID και όλα αυτά περιλαμβάνονται σε ένα ενιαίο λογισμικό.
  Επιπλέον, από την έκδοση 4.71.7, το Hard Disk Sentinel Pro ανιχνεύει και εμφανίζει την κατάσταση με τις επιλογές S.M.A.R.T.
  με πληροφορίες σχετικά με μονάδες ταινίας LTO και κατάλληλη πάρα πολύ σε βιομηχανική (micro) SD κάρτες. Το Hard Disk Sentinel παρακολουθεί την κατάσταση του σκληρού δίσκου HDD, συμπεριλαμβανομένης της υγείας του,
  της θερμοκρασίας και όλες τις επιλογές S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) με τιμές για όλους τους σκληρούς δίσκους.
  Επίσης μετρά την ταχύτητα μεταφοράς του δίσκου σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς
  ή να ανιχνεύσει πιθανές αποτυχίες του σκληρού δίσκου, για υποβάθμιση των επιδόσεων. Η HDSentinel είναι η ιδανική λύση προστασίας των δεδομένων: μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την πρόληψη της αποτυχίας του σκληρού δίσκου και τα δεδομένα σε SSD / HDD
  για να μην έχετε απώλεια γιατί έχει το πιο ευαίσθητο σύστημα αξιολόγησης της υγείας του δίσκου που είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε προβλήματα δίσκου.
  Με αυτό τον τρόπο ακόμα και ένα μικρό πρόβλημα HDD δεν πρέπει να χαθεί.
  Η έκδοση Professional έχει προγραμματιστεί με αυτόματη (on-problem) και επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του δίσκου
  για να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων που προκαλείται όχι μόνο από την αποτυχία, αλλά και από κακόβουλο λογισμικό ή τυχαία διαγραφή, επίσης. Πώς λειτουργεί το Hard Disk Sentinel;
  Το Hard Disk Sentinel τρέχει στο παρασκήνιο και ελέγχει την κατάσταση της υγείας του σκληρου δίσκου SSD/HDD από την επιθεώρηση του SMART για την κατάσταση του δίσκου (ων).
  Αν κάποιο λάθος βρεθεί ή και με απροσδόκητη συμπεριφορά ανιχνεύεται, προειδοποιεί τον χρήστη για την τρέχουσα κατάσταση και επίσης να πραγματοποιεί
  τις κατάλληλες ενέργειες (για παράδειγμα, ξεκινήστε μια αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας).
  Συνήθως, η κατάσταση της υγείας του σκληρού δίσκου μπορεί σιγά-σιγά να μειώνεται, από μέρα σε μέρα. Με την SMART τεχνολογία παρακολούθησης μπορεί να προβλέψει τον σκληρό δίσκο για αποτυχία εξετάζοντας τις κρίσιμες τιμές του δίσκου.
  Σε σύγκριση με άλλα λογισμικά, το Hard Disk Sentinel εντοπίζει και αναφέρει κάθε πρόβλημα δίσκου.
  Είναι πολύ πιο ευαίσθητος σε αποτυχίες του δίσκου και μπορεί να εμφανίσει την καλύτερη και τις πιο λεπτομερείς πληροφορίες
  σχετικά με τον σκληρό δίσκο με αναμενόμενη την ζωή του και τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν (εάν υπάρχουν).
  Αυτό είναι ένας εξελιγμένος τρόπος για να προβλέψει αποτυχίες από την «παραδοσιακή» μέθοδο: χωρίς τον έλεγχο S.M.A.R.T. αποδίδουν τα κατώτατα όρια και τις αξίες μόνο.
  Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε πώς ο σκληρός δίσκος εργάζετε με τις επιλογές S.M.A.R.T. και γιατί το Hard Disk Sentinel είναι διαφορετικό.
  Το λογισμικό εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία του σκληρού δίσκου και καταγράφει μέγιστες και μέσες θερμοκρασίες του σκληρού δίσκου.
  Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της μέγιστης θερμοκρασίας υπό υψηλό φορτίο στον σκληρό δίσκο.
  Για την σημασία λειτουργίας της θερμοκρασίας στον σκληρό δίσκο, δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.
  Δείτε τη λίστα με τα χαρακτηριστικά του Hard Disk Sentinel Professional ή τα προϊόντα μας για την παρακολούθηση του σκληρού δίσκου. Χρειάζομαι Hard Disk Sentinel;
  Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή εξοπλισμένο με τουλάχιστον ένα σκληρό δίσκο ή solid state disk και θέλετε να διασφαλίσετε
  ότι τα δεδομένα σας θα είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή, τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ.
  Το Hard Disk Sentinel είναι ειδικά σχεδιασμένο για σας εάν χρησιμοποιείτε πολλούς δίσκους / SSDs / υβριδικών σκληρών (SSHD)
  στον υπολογιστή σας (IDE / Serial ATA (S-ATA, e-SATA) / NVMe / SCSI / SAS / USB σκληρούς δίσκους) ή
  σε ένα εξωτερικό περίβλημα (ελέγξτε τις σελίδες συμβατότητας του υλικού για τη λίστα των συμβατών hardware)
  χρησιμοποιείτε ένα mobile / removable rack  ή περίβλημα με σκληρό δίσκο στο εσωτερικό
  χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή
  χρησιμοποιείτε διακομιστή ή επιτραπέζιους υπολογιστές με υψηλό φορτίο δίσκο
  θέλετε να μεγιστοποιήσετε την σταθερότητα του συστήματος, τις επιδόσεις του σκληρού δίσκου και τη συνολική ακεραιότητα,
  να λαμβάνουν HDD ειδοποίησης σε υψηλή θερμοκρασία ή χαμηλή υγεία και δεν θέλετε να χάσετε τα ευαίσθητα και πολύτιμα δεδομένα σας,
  δεν θα θέλετε να πληρώσετε για την ανάκτηση του σκληρού δίσκου
  Είναι πολύ καλύτερο να αποφευχθεί η αποτυχία στον σκληρό δίσκο από την χρήση HDD.
  Να είστε σε εγρήγορση και να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων του σκληρού δίσκου..
  Με την HDSentinel! Η ζωή του σκληρού δίσκου σας θα είναι υγιή. Γλώσσα: Dawdeh, Belorussian, Bulgarian, Chinese, Czech, Danish, German, Dutch, Finnish, French, Greek,
  Indonesian, Italian, Japanese, Macedonian, Polish, Portuguese-Brazilian, Romanian, Russian,
  Slovak, Spanish, Swedish, Turkish, Chinese (traditional), Ukrainian Αλαγές της Έκδοσης http://www.hdsentinel.com/revision.php
  OS Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista and XP. Including both 32-bit and 64-bit versions.

  http://www.hdsentinel.com/
  Thanks
  Thanks
  ευχαριστω  
×