zacdrag 0 Δημοσιεύτηκε 1 Φεβρουαρίου Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριος στον τομέα του hacking. Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα. Ασχολούμαι κυρίως με C(λόγω σχολής αν και στο μέλλον θα κάνουμε και άλλες γλώσσες). Θα ήθελα να μου πείτε από που πρέπει να ξεκινήσω γιατί το hacking είναι κάτι που θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ(έστω και στον ελεύθερο μου χρόνο). Υπάρχει κάποιο thread στο forum? Έχετε να μου προτείνετε κανένα βιβλίο? Επίσης χρησιμοποιώ Windows και σκέφτομαι να βάλω και κάποια έκδοση Linux και να έχω ένα dualboot σύστημα. Ποια έκδοση μου προτείνετε? Έχω ακούσει καλά λόγια για Ubunt Arch και Kali Share this post Link to post Share on other sites
Azidahaka 311 Δημοσιεύτηκε 7 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Τι περιμένεις από το χάκινγκ; Εννοώ, τι είναι για σένα και τι είναι αυτό που θες να μάθεις για να μπορέσουμε ίσως να σε προσανατολίσουμε κάπως. Για να σε βοηθήσω, https://latesthackingnews.com/2018/01/13/types-of-hacking/ όχι ότι αυτό τα λέει μια χαρά αλλά για να καταλάβουμε λίγο. Ποιά είναι μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη σου εργασία πάνω στη C; (Δυσκολότερη) Share this post Link to post Share on other sites